Kutipoğlu Anaokulu

Vizyon: Sevgiyle eğitim veren kurum olmak.

Misyon: Kutipoğlu Anaokulu olarak biz; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı; hak ettikleri sevgiyi, şefkati vererek sosyal yönden gelişmiş; düşünen, sorgulayan, araştıran, çözüm üreten; Milli ve manevi değerlere sahip çıkan; özgüveni gelişmiş, sorumluluk duygusuna sahip; kendisine ve çevresine duyarlı; çağdaş ve aydın bireyler yetiştirme amacındayız.”

Başarılar:

Saatler: Sabah grubumuz; 08:00-13,00 Öğle grubumuz; 13,00-18.00 Tam gün grubumuz; 08,00-17.10 arasında eğitim-öğretim vermektedirler.
Isınma: Doğalgaz/Kalorifer
Yabancı Dil: -
Servis Bilgisi: Şirintepe,Yeşiltepe,Zincirlikuyu,Uluönder,Bahçelievler mahallelerine servis bulunmaktadır. Yeterli sayı olması halinde diğer mahallelere de servis sağlanmaktadır
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Müfredata ek olarak Beslenme Dostu Okul projesi kapsamında yaş gruplarına uygun spor faaliyetleri.
Bilimsel Etkinlikler: Müfredat çerçevesinde bilim deney gözlem etkinlikleri
Proje Çalışmaları: Okullarda Orman Eko Okul Beslenme Dostu Okul e twinning Beyaz Bayrak Minik Tema E-Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: Şube mevcut ortalamamız 18 dir
Diğer Hususlar: -

Telefon - 0222 320 2010

WEB - https://kutipogluanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şirintepe Mahallesi Örme Sokak No117 Tepebaşı / ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :Okulumuzda sabah grubu-öğle grubu ve tam gün eğitim mevcuttur.

Yerleşim Yeri - Şirintepe Mahallesi, Örme Sokak, No : 117 (Şiritepe Pazartesi pazarı sokağının sonu)

Adres - Şirintepe Mahallesi Örme Sokak No117 Tepebaşı / ESKİŞEHİR

Ulaşım Okulumuza tramvay ile, 19 numaları minibüs ve 19-51-78 numaralı otobüsler ile ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Tepebaşı İlçesi, Şirintepe Mahallesinde bulunmaktadır.Tepebaşı Kaymakamlığı ve Belediyesine yaklaşık 1.5 km uzaklıktadır.